avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Noile taxe aplicate în ianuarie 2025 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Noile taxe aplicate în ianuarie 2025 afectează ...

Bună ziua.

Noile taxe aplicate în ianuarie 2025 afectează și calculul indemnizație de maternitate (prenatal și postnatal)? Formula de calcul este 85% din venitul brut din ultimele 6 luni - 25% CASS. Se mai scad și 10% impozit în anul 2025?

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Concediu post-natal, 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni ContSters80084 ContSters80084 Va intreb 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni BRUTE sau NETE pentru ca eu am medical si venitul din medical nu e acelasi cu venitul din salariu (la ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal elenalaura_ro elenalaura_ro Buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez. Sunt insarcinata in 28 de saptamani si medicul ginecolog mi-a recomandat sa intru de la 1 iunie in concediul ... (vezi toată discuția)