Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Pensie...
Bună ziua
Este adevărat că dacă s-au înghețat pensiile noi cei care am primit deja în noiembrie decizia cu recalcularea nu vom mai primi pensia recalculată și nici diferența din cele 5 luni de din urmă... Adică din septembrie până în ianuarie?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
Iulita Bambuch, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulita Bambuch , utilizator 00:15, 7 Februarie 2025
S-a inghetat doar valoarea punctului de pensie , iar pentru restul nu avem text de lege..
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

S-a inghetat doar valoarea punctului de pensie , iar pentru restul nu avem text de lege..

Veti primi toate dreptrurile ce se cuvin din decizia de recalculare.
Mulțumesc!

Carp Mircea a scris:

Veti primi toate dreptrurile ce se cuvin din decizia de recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ... iasi75 iasi75 Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ne-a trimis deciziile de recalculare din decembrie, dar...banii din urma din septembrie oct, ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie marius46 marius46 Buna ziua, Cu respect rog a-mi indica ce este de facut in cazul cand mi-a fost recalculata pensia pentru anii cand am muncit in grupa I, mi sa transmis fisa ... (vezi toată discuția)