avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa obtin o copie a unei horari judecatoresti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin o copie a unei horari judecatoresti pe care ...

Cum pot sa obtin o copie a unei horari judecatoresti pe care am pierdut-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 10 Februarie 2025
Puteti depune cerere de copiere la xerox, la arhiva tribunalului, cu referire la dosarul cauzei respective.
Depinde cand o veti obtine, de existenta dosarului in arhiva.
Mergeti la arhiva instantei care a pronuntat-o si solicitati o copie legalizata de pe acea hotarare.

DOAMNA/UL PREŞEDINTE,

Subsemnatul (a) …………………………….. în calitate ………………… vă rog să îmi aprobaţi eliberarea unei copii legalizate după ......................... nr. ………………… pronunţată în dosarul nr. ………………….. fiindu-mi necesară la………………………….
Data:
SEMNĂTURA

DOAMNEI/ULUI PREŞEDINTE TRIBUNAL/Judecatoriei ..............................

Cererile pentru eliberarea de către instanțele judecătorești de copii de pe hotărârile judecătorești, cu mențiunea că sunt definitive, se taxează cu 5 lei pentru fiecare exemplar de copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin o copie legalizata la o hotarire judecatoreasca pronuntata la curtea de apel lazarescupaul lazarescupaul Cum si cind pot sa obtin o copie legalizata la o hotarire judecatoreasca pronuntata la curtea de apel ,Hotarâre pronuntata 26.06.2017 (vezi toată discuția)
Formular pentru legalizarea sentintei DorianDarius DorianDarius Buna ziua, acum un an de zile am avut proces si nu am primit acasa sentinta scrisa, sentinta este definitiva. Astazi am fost la arhiva si am intrebat si mi-au ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru jacquelline jacquelline Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare pronuntata de tribunalul orasului in care locuiesc - sectia Contencios Administrativ si as dori sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)