avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legalitatea unei avizari in Consiliul Profesoral
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legalitatea unei avizari in Consiliul Profesoral

Vă rog să-mi comunicați ,dacă va fi legală avizarea unei vacantari,in contextul in care sedinta Consiliului Profesoral se face in afara programului de lucru,adica ora 19..Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ella m , utilizator 12:16, 12 Februarie 2025
Ședințele consiliului profesoral se pot desfășura, după caz, în format hibrid sau online, prin mijloace electronice de comunicare, în sistem de videoconferință, conform unei proceduri stabilite la nivelul unității de învățământ.
Vă mulțumesc!viață binecuvântata!Problema e că nu există o astfel de procedură și din punctul meu de vedere,ora 19 este in afara programului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte comitet de părinți la gradinita drunk90 drunk90 Bună ziua. Recent am aflat ca la gradinita copilului președintele comitetetului de părinți, de care nu știam ca exista, este mama unui coleg de grupa al ... (vezi toată discuția)
Asociati ong din orase diferite moonprincess moonprincess Buna ziua, Am decis, alaturi de 3 colegi infiintarea unui ONG, iar saptamana viitoare dorim sa intocmim documentele necesare, printre care actul ... (vezi toată discuția)
Comunicat mj referitor la posibilitatea de a transmite partilor hotararile in format electronic tzuku51 tzuku51 Am citit pe sit-ul MJ un comunicat pe care il redau partial. Stie cineva mai mult? A intrat in vigoare? Daca da,cu ce act normativ? Comunicat de presa ... (vezi toată discuția)