avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... OUG 159/2008 a fost declarata neconstitutionala!!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

OUG 159/2008 a fost declarata neconstitutionala!!!

Prin Decizia nr. 109 / 09.02.2010 pronuntata in dosarul nr. 3324D/2009, Curtea Constitutionala a ADMIS EXCEPTIA DE NECONSTITUTIONALITATE A DISPOZITIILOR O.U.G. nr. 159/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

:hammer:Asta inseamna ca a picat si ultima tentativa a domnilor avocati din baroul lui Zamfirescu de a incerca sa elimine baroul lui Bota!
Nu pot decat sa rad fiindca doveste neputinta lor!
B-)
Problema care s-a ivit in viitorul apropiat, este ce vor face cei de la UNBR in legatura cu examenele programate in februarie? #-o
Se vor amana sau nu se vor mai sustine si vor fi doar cele din septembrie? :foottap:
Acuma o sa fie o concurenta beneficica intre cele doua barouri , si multi avocati se vor muta de la baroul lui Zamfirescu la baroul condus de Pompiliu Bota !
:D si ex. din sept. a fost organizat in baza unei legi neconstitutionale
dupa ce mi s-a intamplat mie azi la baroul bucuresti.... mai bine tac, noroc ca am inregistrat persoana.
pentru contabila sefa, nu sunt superiori s-o controleze?
@Mihai si @Romania Inedit: nici o legatura cu Bota ori cu vreo concurenta loiala de aici inainte. Sunt cateva nume care fost refuzate pe la admitere, cu vechime. Juzi fosti si procurori fosti. Doar nu credeti ca a inceput dizidenta la Curtea Constitutionala. Sa fim seriosi!

@Peruschi: UNBR este in comisie de urgenta vineri dupa pranz. sa vedem dara ce vor face cu inscrisii.

@Avokitten: ba da, seful de personal, Gheorghiu, date de contact pe site-ul BB.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
ContSters120042, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum devii avocat daca esti consilier juridic? CARMEN_LUCIANA2000 CARMEN_LUCIANA2000 sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani poate deveni avocat un consilier juridic? just a girl just a girl va rog sa-mi spuneti care stiti dupa cati ani de cosilier poti sa te inscrii la devinitivat pentru a devenii avocat stagiar? va multumesc o zi frumoasa (vezi toată discuția)
Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)