avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata retroactiv a asigurarilor sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata retroactiv a asigurarilor sociale

Buna ziua,

Se poate face plata retroactiv catre asigurarile sociale, in vederea obtinerii concediului de materninate platit?
Pentru o persoana care a lucrat in afara UE si nu figureaza cu plata acestor asigurari pentru o perioada de 12 luni din ultimele 48 de luni.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:16, 11 Februarie 2025
Buna ziua

Nu, nu se poate plati retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate, nedumeriri Christinne2013 Christinne2013 Buna seara, Am lucrat in perioada Ianuarie-Iunie 2013 cu 1350 ron/luna, din luna Iulie nemaiplatind asigurarea de sanatate. Am dpn 27 Noiembrie. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie crestere copil retroactv uiulia uiulia BUNA ZIUA!SUNT PENTRU PRIMA DATA PE ACEST FORUM.AM O MARE PROBLEMA SI INTREBARE.PANA IN PREZENT NU AM PLATIT ASIGURARILE SOCIALE OBLIGATORII.NU AM BENEFICIAT ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical prenatal Dyadyana Dyadyana Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt gravida si am termenul de nastere 04.03.2015. Am venituri din PFA si nu am platit pana acum contributia de ... (vezi toată discuția)