avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am avut starea civila in 2015, eu am ramas cu numele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am avut starea civila in 2015, eu am ramas cu numele de fata, iar acum ...

Buna ziua.Am.avut starea civila in 2015,eu am ramas cu numele de fata...iar acuma asi dorii sa preiau numele de familie al.sotului, doar ca din cate am inteles o sa aiba efect asupra numelui dobandit la nastere in certificatul de nastere. Oare in viitor o sa am probleme din aceasta cauza?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
Noemi parian, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 15:30, 12 Februarie 2025
Nu puteți prelua acum numele soțului.
Este necesar să faceți o schimbare de nume pe cale administrativă, respectiv a numelui după căsătorie. Ulterior, dovada numelui o veți face cu certificatul de naștere, unde numele de familie rămâne același și cu cel de căsătorie, ce va fi eliberat cu numele de familie al soțului.
Pentru detalii puteți accesa [ link extern ] / .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui - singur musetti musetti Buna ziua, am o nelamurire in privinta schimbarea numelui. Deoarece la incheierea casatoriei sotul meu nu a vrut sa preia numele meu, nici cele doua nume ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa casatorie gabilificiu gabilificiu Buna ziua, M-am casatorit in Italia anul trecut....si am pastrat numele meu pentru ca nu am avut posibilitatea sa trec pe numele sotului meu cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui la casatorie Bettina88 Bettina88 Buna ziua! Am o nelamurire: viitorul meu sot are un nume dublu de familie, iar la casatorie as dori sa preiau doar unul din numele lui. Este ... (vezi toată discuția)