Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a pronunțat:Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1464/167/P/2024 din data de 30.09.2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, privind pe inculpatul ..., pentru săvâr?irea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 335 alin. (2) C. Pen., ?i constată de asemenea legalitatea administrării probelor ?i a efectuării actelor de către organele de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii. Prezenta încheiere se comunică de îndată inculpatului şi procurorului. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contesta?ie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 12.02.2025.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 12.02.2025
Bună ziua, urmează să primiți citație pentru primul termen de judecată. Vă recomand să luați legătura cu un avocat pentru apărare. Puteți face cerere de acces electronic la dosarul cauzei.
Dupa faza de urmarire penala exista procedura de camera preliminara, in cadrul careia Instanta verifica daca rechizitoriul si probele administrate au respectat principiul legalitatii. Urmeaza faza de judecata, urmand sa se stabileasca primul termen de fond. Aici exista optiunea ca judecata sa se faca in procedura simplificata (fara administrarea de noi probe), inculpatul beneficiind de reducerea limitelor de pedeapsa cu 1/3.
Aflare stadiu
Mirricca
Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 ... (vezi toată discuția)