avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună! Vin cu o întrebare la care nu știu dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună! Vin cu o întrebare la care nu știu dacă cineva poate ...

Bună!
Vin cu o întrebare la care nu știu dacă cineva poate veni cu un răspuns. Decât dacă e de specialitate. Situația este în felul următor:
Bunica mea a semnat un contract de vânzare-cumpărare cu un anumit individ care a pretins ca a cumpărat un teren de la soacra ei ( a bunicii) dar nu mai are contractul semnat cu mulți ani în urmă. Terenul la acea vreme era mca nu era retrocedat. In contract era stipulat cum ca o data ce se rezolva actele, vânzătorului să-i revină 20%. Între timp cumpărătorul a dispărut ( cred ca a decedat). In acest caz ar putea fi contractul ar mai avea vreo valoare?
Ar putea fi atacat contractul de vânzare-cumpărare?
Sau ar exista o altă posibilitate de anulare a contractului?

Alte discuții în legătură

Contract straniu sergiulicat sergiulicat Tatal meu cam in varsta din brasov a facut un contract de vanzare cumoarare pe un teren ce l-a mostenit de la bunica impreuna cu fratele lui.prin acest act ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune dupa mama + anulare contract vanzare-cumparare amondaos amondaos Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate deschide succesiunea dupa 12 ani de la decesul mamei. De asemenea as dori sa stiu daca un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ContSters115884 ContSters115884 buna ziua!In anul 2004 am incheiat un contract de vanzare-cumparare in anticipatie a unui teren cu bunica mea.Prezentul contract s-a semnat de ambele parti si ... (vezi toată discuția)