avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna , am primit această insiintare din Austria pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna , am primit această insiintare din Austria pt neplata vignetei, ...

Buna , am primit această insiintare din Austria pt neplata vignetei, deși eu am achitat o dar nu la prima statie de lângă granita și am fost surprins de camera .Mă puteți ajuta daca se transforma in executare cu închisoarea sau nu.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:05, 18 Februarie 2025
Buna ziua

Nu veti face inchisoare pt neplata unei amenzi.

Insa Austria si Ungaria cesioneaza aceste creante catre diverse firme de recuperare din Romania. Prin urmare, riscati sa fiti executat silit pentru aceasta datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa Placinta Andrei Placinta Andrei [quot]Am primit o amenda administrativa de 1000 ron si 120 ron pentru celtuieli judiciare in urma unui dosar de al meu...si mi se scrie in comunicareca in ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta ungaria, austria, romania. buna ziua, am o speta ... Catalin T Catalin T Amenda Vigneta Ungaria, Austria, Romania. Buna ziua, Am o speta putin mai diferita si nu stiu cum sa o gestionez: In noimebrie 2024 am condus o masina ... (vezi toată discuția)