Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua dacă nu am luat alocatie timp de 3 ani în România ...

Bună ziua dacă nu am luat alocatie timp de 3 ani în România îmi pot da bani pe acești 3 ani casa de asigurări
Cel mai recent răspuns: Galea ionela , utilizator 14:35, 20 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu se plătește retroactiv pentru 3 ani. Se plătește doar pe ultimele 12 luni.
Mi sa spus de la casa de asigurări care se ocupa cu alocatia de stat ca mandatele asa sau exprimat ei sunt suspendate adică 3 ani și cum sa fac sa îmi dea bani și alocatia să-mi vina prin posta cum venea de obicei

Dapix a scris:

Nu, nu se plătește retroactiv pentru 3 ani. Se plătește doar pe ultimele 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii dcorodan dcorodan Buna ziua, Sunt casatorita si am un copil de 14 ani care frecventeaza o scoala din Romania.Toti trei locuim si lucram in Romania fara intrerupere ... (vezi toată discuția)
Alocație retroactiv Claualy Claualy Buna ziua,va rog respectos daca imi puteți spune pe cat timp in urma pot lua alocatia fiicei mele dupa ce a fost suspendata din România deoarece am luat-o ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat neridicata de 12 ani cristi kit cristi kit Buna ziua.As vrea sa pun o intrebare in numele matusii mele.Are o fata in varsta de 12 ani si nu a luat niciodata alocatia de stat(ea a crezut ca o poate lasa ... (vezi toată discuția)