avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună,am o întrebare la vechimea pensiei se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună,am o întrebare la vechimea pensiei se calculează și ...

Bună,am o întrebare la vechimea pensiei se calculează și perioada de șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 20 Februarie 2025
Constituie perioade asimilate stagiului de cotizare perioadele in care s-a beneficiat de somaj .

Perioada de somaj anterior datei de 01.04.2001 este perioada necontributiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,din cartea de muncă, perioadele de șomaj se calculează ... Yoyoionut27@gmail.com Yoyoionut27@gmail.com Bună ziua,din cartea de muncă,perioadele de șomaj se calculează la vechime,sau nu?! (vezi toată discuția)
Buna ziua, perioada de somaj din anul 1996 se ia in calcul ca ... Elena Tomescu Elena Tomescu Buna ziua, Perioada de somaj din anul 1996 se ia in calcul ca vechime in munca in cazul pensiei anticitate ? Deasemeni perioada de somaj din anul 2020 se ia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru somajul conform legii 1/1991 nu au fost plătite ... Negrisor Negrisor Buna ziua, Pentru somajul conform Legii 1/1991 nu au fost plătite contribuțiile? Din ce considerente acest șomaj nu este considerat stagiu de ... (vezi toată discuția)