avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare angajati in Belgia SRL nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare angajati in Belgia SRL nou

Buna ziua! O firma nou infiintata SRL,trimite angajatii in Belgia pentru lucru in constructii.Santierul de constructii(lucrarea)apartiene unei alte firme catre care SRL nou infiintat va factura lunar orele de munca ale angajatilor sai(prestari servicii).Ce documente trebuie sa intocmeasca SRLul nou infiintat pentru angajatii trimisi in Belgia: A1 din Romania sau LIMOSA in Belgia?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: carmenmindo , utilizator 12:53, 25 Februarie 2025
A1 din Romania
Buna ziua! Problema este ca pentru a obtine A1 trebuie indeplinite niste conditii de activitate,gen D112,contracte desfasurate in Romania anterioare solicitarii A1.Firma fiind inregistrata in februarie 2025 clar nu indeplineste aceste conditii.Eu angajez oamenii in Romania si ii deleg sa lucreze in Belgia.Nu trebuie sa fac notificari in acest sens in REVISAL.Fac apoi D112,platesc CASuri in Romania,diurna din Belgia...Ce documente prezint in Belgia care sa ateste ca acesti oameni au voie sa isi desfasoare activitatea acolo si ca isi platesc CAS uri in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare angajat in belgia carmenmindo carmenmindo Delegare angajat in Belgia Buna ziua! Revin cu subiectul delegare/detasare.Am infiintat acum ,in februarie,o firma in Romania cu scopul de a angaja si a-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o firma de constructii,infiintata in februarie ... carmenmindo carmenmindo Buna ziua! am o firma de constructii,infiintata in februarie cu 3 angajati delegati in Belgia.Salariile le platesc si le declar in Romania. astazi am primit ... (vezi toată discuția)
Detasarea angajatilor in strainatate elena picoiu elena picoiu Buna ziua. In ce conditii pot detasa angajatii in strainatate pentru finalizarea unui contract incheiat cu una dintre cele mai mari firme de constructii din ... (vezi toată discuția)