Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Studiu de caz, DEBATE

Se da urmatorul caz, pacient in varsta de aproximativ 65 ani, supus unei interventii chirurgicale in anul 1995, interventie ce are ca diagnostic Hematom subdural cronic de emisfer drept.

Actele de la Spital ilustreaza doar diagnosticul de mai sus si faptul ca la externare (9 zile spitalizare) pacientul era constient. (in prezent decedat, la peste 10 ani distanta de operatie, alte cauze)

Se poate invoca anularea unui act de VC pe motiv de lipsa discernamant in urma interventiei? Perioada dintre externare si semnare CVC de aproximativ 3 luni (contract semnat la notar de catre pacient si coproprietar)

Se poate cere si evidentia clar printr-o expertiza medicolegala daca ar fi putut sau nu sa aibe discernamant?

Alte discuții în legătură

Concedii medicale, patalogii diferite, cumulate peste 90 de zile Mel_D Mel_D Bună ziua, Aş dori să vă expun următoarea speță: Un membru de familie a suferit un accident, avand nevoie de circa 70 de zile de concediu medical - ... (vezi toată discuția)
Accident si dauna alice81 alice81 Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)