avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se trec avertismentele?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se trec avertismentele?

Unde se trec avertismentele? Există Avertismente care se trec in cazier judiciar sau certificat de integritate comportamentală?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:47, 28 Februarie 2025
Nu există „avertismentul” ca sancțiune în dreptul penal. Prin urmare, nu se trec nicăieri.
Da, apare si in cazierul judiciar si in certificatul de integritate comportamentală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă poate lamuri cineva ? tanti500 tanti500 Buna ziua ! Mă poate lamuri cineva? Eu stiu că averitismentele nu se trec in cazierul judiciar si nici in certificatul de integritate comportamentală. Cum ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativã figureazã în cazierul judiciar? marian2222 marian2222 vreau si eu sa stiu daca o amenda administrativa apare in cazier.am sustras un odorizant auto dint un supermarket si am fost prins si politistul dupa ce am dat ... (vezi toată discuția)
In certificatul de integritate comportamentală, avertismentul ... tanti500 tanti500 In certificatul de Integritate comportamentală, avertismentul se trece ? (vezi toată discuția)