avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru 2018

Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru anul fiscal 2018. Trebuie sa o achit pana pe 20 martie dar conform articolului dumneavoastra anul fiscal 2018 se prescrie la 11 martie. Pot plati dupa 11 martie. Intrebarea mea este: daca achit dupa 11 martie nu este o plata inutila pentru ca deja prescrisa? sau ramane valabila doar pentru faptul ca a fost eliberata o decizie de impunere din oficiu inainte de 11 martie?
Multumesc frumos pentru raspuns.
O seara faina.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata contributie sanatate 2012 anaf alma_g alma_g Bună ziua, Am primit de la ANAF o impunere pe 2012 conform căreia trebuie să plătesc o sumă destul de mare la CASS pentru venituri din investiții ... (vezi toată discuția)
Decizie anaf dupa prescriere termen (5 ani) jejeje25 jejeje25 Considerand 11 Marie 2025 ca termenul limita pentru stabilirea creantelor fiscale pentru 2018 (5 ani plus prelungirea Covid), mai este ANAF indreptatit la data ... (vezi toată discuția)
Decizie anaf dupa prescriere termen (5 ani) jejeje25 jejeje25 Considerand 11 Marie 2025 ca termenul limita pentru stabilirea creantelor fiscale pentru 2018 (5 ani plus prelungirea Covid), mai este ANAF indreptatit la data ... (vezi toată discuția)