avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Sunt în proces de divorț,am 2 copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Sunt în proces de divorț,am 2 copii foarte mici ...

Buna seara! Sunt în proces de divorț,am 2 copii foarte mici ,locuință unde stau cu soția este dobândită înaintea căsătoriei. Normal după divorț soția ar trebui sa părăsească imobilul ,da având în vedere că am 2 copii mici o pot lăsa să stea după divorț o perioada in aceiași casa cu mine pana mai cresc copii și să-i pun niste condiții?
Legal daca e casa ta trebuie sa plece.Moral trebuie sa te gândești la copiii voștri, nu ai tai, ai voștri.E adevărat cand nubte mai iubești cu cineva ieși din relație nu stai ca sunt doi copii.Acum depinde și de ce vrei sa va despărțiți.
Buna ziua,

Evacuarea din locuinta familiei va putea fi realizata dupa ramanerea definitiva a hotararii de divort, nu inainte de acest moment.

Puteti permite ca sotia sa locuiasca in imobil, incheind o conventie(un contract de comodat), in acest sens.
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme partaj in caz divort amiabil la notar gheocont gheocont Divort la notar amiabil semnat Copil .de 11 ani a primit o donatie casa de la bunicii paterni. Tutori sunt trecuti ambii parinti Are dreptul in aceste ... (vezi toată discuția)
Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în ... Octavia79 Octavia79 Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în întretienere la mama. Fostul sot nu are program de vizita și este șofer internațional. Vine ... (vezi toată discuția)
Evacuarea din locuinta a unei persoane kdoina2007 kdoina2007 Cum se poate evacua o persoana din casa, mai ales ca adresa din buletin nu corespunde cu cea de domiciliu? (vezi toată discuția)