Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalculare alcoolemie

probe biolgice prima proba 1.05 a doua 0.85 cat ar putea sa-mi iasa la recalculare?
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 21:01, 11 Februarie 2010
Nu a-ti mentionat la ce interval de la consum alcool a fost prelevata proba,
prima ,a doua.
La recalculare o sa va iasa o alcoolemie mai mare fata de valoarea de 1,05 deoarece alcoolemia din sange este in scadere si toata tyreaba asta cu recalcularea dureaza intre 4 si 6 luni pana vine raspunsul.
nimeni nu poate aprecia ce alcoolemie ati avut dvs.
medicii legisti stabilesc acest aspect in functie de o serie de aspecte:greutate,inaltime,cantitatea de alcool,felul ei etc.
metabolismul difera de la om la om

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul alcoolemie vovy vovy Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia. Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcolemie nelutu30 nelutu30 am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)