avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce inseamna modificare unilaterala a unui contract pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce inseamna modificare unilaterala a unui contract pt servicii de cablu?

Ce inseamna modificare unilaterala a unui contract ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 8 Martie 2025
Adica una din parti poate modifica contractului fara acordul celeilalte... insa trebuie vazute in ce conditii se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie in multinationala liliana-gina liliana-gina Am fost anuntati ca se va modifica organigrama. Eu cand am fost angajata am fost angajata pe functie de conducere. Sunt si la ora actuala pe ... (vezi toată discuția)
Sanctiune cu schimbarea locului de munca romanul11 romanul11 Buna ziua. Angajatorul poate sa dispuna sanctionarea salariatului cu mutarea la alt loc de munca, imediat dupa ce a fost sanctionat anterior cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
Modificarea unilaterala a felului muncii ContSters138755 ContSters138755 Este posibil ca angajatorul sa modifice atributiile de serviciu - mai exact felul muncii UNILATERAL in perioada, in care angajatul este in concediu de odihna? ... (vezi toată discuția)