avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... S a publicat ordonanta sau hotatatea pentru ajutoarele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

S a publicat ordonanta sau hotatatea pentru ajutoarele on/off ...

S a publicat ordonanta sau hotatatea pentru ajutoarele on/off pentru pensionarii cu venituri sub 2000 ron de câte 400 ron de Paste și 400 de Crăciun?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 06:07, 11 Martie 2025
Ordonanța de Urgență a fost publicată de guvern și e în dezbatere publică. Astfel, se mai pot face unele modificări.
Pe site la ministerul finantelor, ministerul muncii, site -ul guvernului ?
proiect pus în dezbatere publică de Ministerul Muncii.
Da, am găsit. Nu ma gândeam ca sunteți asa rapid și vroiam sa șterg a doua mea untrebare, căci im 30 minute puteam sa o modific. Mulțumesc.

În aprilie deci poate sa fie 30 aprilie.....și nu scrie modalitatea în care va acorda ministerul muncii suma de 400 ron (card alimentat cu bani, mandat poștal, etc, .....scrie doar ca CNPP trebuie sa trimită ministerului muncii tabel cu pensionarii care se încadrează 8n 2547 ron și pot beneficia de prevederile ordonanței. Pana oe 15 03 se mai pot aduce modificări și se va aplica din data în care va fi publicata în M.O.
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
goplanet, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare alimentare jole jole in legatura cu difuzarea ajutoarelor alimentare UE,stiu ca este un barem pentru a primi aceste ajutoare,pa langa cateva categorii de persoane care pot ... (vezi toată discuția)
Pensie de la stat in valoare de ...1 leu!!! majorare de la 400 la 500 lei CYBORG CYBORG Buna seara! As avea 2 intrebari: Citesc pe Internet si raman \"blocat\".O persoana in varsta primeste o pensie de la stat in valoare de ...1 leu!!! Pai, eu ... (vezi toată discuția)