avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel un 10 zile de la comunicare, înseamnă de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel un 10 zile de la comunicare, înseamnă de la data primirii ...

Apel un 10 zile de la comunicare, înseamnă de la data primirii prin posta a hotărârii? Am făcut dosar electronic și nu apare hotararea, doar soluția data în ședința din data 05 martie.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 14:49, 11 Martie 2025
de la data comunicarii prin posta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare: "solutie pe scurt" de pe portalul instantelor de judecata Gabi-007 Gabi-007 O zi buna sa aveti, I-as multumi frumos persoanei care m-ar putea lamuri in urmatoarea chestiune: Mama are un proces cu ANRP-ul pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Recurs mioaranoni mioaranoni s-a dispus o decizie in proces impotriva mea: doresc sa fac recurs si mi se precizeaza: 15 zile de la comunicare !!! Decizia a fost data pe 5 septembrie si ... (vezi toată discuția)
Pronunþare hotãrâre eduardvl eduardvl Bună ziua, În data de 18.12.2013, am văzut în Sistemul Ecris, următoarea soluţie, la un dosar ce îl am, pe litigii de muncă, la TMB: Respinge ... (vezi toată discuția)