avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare cadastrală. În cazul unei cereri de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare cadastrală. În cazul unei cereri de rectificare ...

Rectificare cadastrală.
În cazul unei cereri de rectificare cadastrală, nu este obligatorie înștiințarea tuturor părților implicate/afectate ?
Iar, la refacerea măsurătorilor, nu trebuie să fie prezenți reprezentanți ai tuturor părților ?
Cel mai recent răspuns: AdrianGal , utilizator 16:11, 16 Martie 2025
Aștept un răspuns de trei zile...
Am greșit forumul sau site-ul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru vecinului gresit, piedica pentru mine! vlasceni vlasceni Buna ziua, Am o casa la tara pentru care am un act de vanzare cumparare cu Rol la primarie. Anul acesta am depus documentele pentru cadastru si intabulare si ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit lowa-lowa lowa-lowa Luna trecuta am solicitat un extras de informare de la cartea funciara pentru a afla numarul cadastral al locuintei si am constatat ca s-a gresit numarul cod ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit ContSters304388 ContSters304388 DACA UN VECIN ARE CADASTRU FACUT GRESIT, SI ESTE FACUT PESTE TERENUL MEU, AL MEU REDUCANDU-SI SUPRFATA FATA DE CEA INSCRISA IN ACTE, EU ACUM NU POT FACE ... (vezi toată discuția)