avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare pentru a alipi doua terenuri?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare pentru a alipi doua terenuri?

Ce acte sunt necesare pentru a alipi doua terenuri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:12, 13 Martie 2025
Actele de proprietate în original, documentația cadastrala de alipire, de la Primarie- certificat de atestare fiscala și adeverința de rol de la Registrul Agricol, iar dacă cele doua terenuri sunt bunuri comune, certificatul de căsătorie și actele de identitate ale proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipire doua terenuri adelinlucian adelinlucian buna ziua , deci eu daca am cumparat de la doi proprietari si vreau sa alipesc terenurile de ce am nevoie sau cum se procedeaza . multumesc! (vezi toată discuția)
Documentatia cadastrala baranyaizsuzsa baranyaizsuzsa Buna ziua! Una din actele necesare la o tranzactie este Documentatia Cadastrala si Intabularea.Intrebarea mea este daca aceasta este necesara doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Prezența moștenitorilor la dezbaterea succesiunii: este necesară prezența tuturor copiilor, sau poate să se ocupe doar unul dintre ei? andrei_70 andrei_70 Parintele a decedat. Raman 3 copii, ca mostenitori insa copii sunt plecati din tara. Masa succesorala este compusa dintr-o casa si cateva terenuri. As vrea ... (vezi toată discuția)