avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensie

Daca nu am contestat decizia de pensionare in cele 45 de zile mai pot face ceva?
Pensia a calculata in baza legii 263 si recalculata cu legea 360
Este vorba de sentinta referitoare la grupele de munca, ce tocmai a aparut si care precizeaza ca acestea trebuie luate in calcul la stabilirea punctelor de stabilitate. Daca actionez in judecata vasa de pensii am vreun castig de cauza? Multumesc pt.raspumd
Cel mai recent răspuns: roxana ionescu , utilizator 09:08, 14 Martie 2025
E o sentinta intr-un proces al altcuiva ? Aveti vreo informatie sa ajungem sa o vizualizam ? Foarte multa lume ar fi interesata . Daca o instanta a dat o asemenea sentinta , nimic nu garanteaza ca si alte instante vor judeca la fel . Deci , nimeni nu va poate spune daca veti avea - sau nu - castig de cauza .
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
CHKa, utilizator
Este o sentinta a lui Adrian Cuculis in prima instanta si cu sesizarea CCR

CHKa a scris:

E o sentinta intr-un proces al altcuiva ? Aveti vreo informatie sa ajungem sa o vizualizam ? Foarte multa lume ar fi interesata . Daca o instanta a dat o asemenea sentinta , nimic nu garanteaza ca si alte instante vor judeca la fel . Deci , nimeni nu va poate spune daca veti avea - sau nu - castig de cauza .

Adrian Cuculis e avocat, nu e judecator.
Nu a realizat nimic deosebit prin acea hotărâre a instanței de fond.. Pentru a se ajunge din nou la posibilitatea de a se depune o contestație, trebuie că mai întâi să depuneți la casa locală o cerere de revizuire in baza prevederilor art.94 din legea 360/2023.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
Carp Mircea, utilizator
Multumesc

Carp Mircea a scris:

Nu a realizat nimic deosebit prin acea hotărâre a instanței de fond.. Pentru a se ajunge din nou la posibilitatea de a se depune o contestație, trebuie că mai întâi să depuneți la casa locală o cerere de revizuire in baza prevederilor art.94 din legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. vă rog să mă lămuriți, un proces câștigat ... Fercu Ana Fercu Ana Bună seara. Vă rog să mă lămuriți, un proces câștigat în instanță cu o sentință civilă definitivă ,legal poate fii anulată de o lege nouă, ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)
activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)