avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună, sunt absolvent de master Științe Economice, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună, sunt absolvent de master Științe Economice, doresc sa ...

Bună, sunt absolvent de master Științe Economice, doresc sa ma înscriu la o Postliceala de Farmacie. Am înțeles ca ultima diploma este valabila si recunoacuta, este adevărat ca dacă fac o Postliceala diploma de Master nu mai este valabila? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Finanțare învățământ postliceal Madalina Sora Madalina Sora Bună ziua Am făcut o facultate si un master la buget ,Acum mai pot beneficia de loc la buget dacă ma înscriu la Scoala postliceala sanitară Fundeni? ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei farmacii marianico marianico buna ziua, daca sunt licentiata in economie si am facut si un master tot un domeniul economic si in prezent vreau sa ma inscriu la o postliceala de asistent ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)