avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea rapidă funcție publica de execuție!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea rapidă funcție publica de execuție!

Bună ziua,

Sunt funcționar public de execuție de 5 ani într-o instituție publică.
De 1 an, am promovat examenul organizat pentru ocuparea unui grad imediat superior celui deținut, mai exact de la consilier debutant...la consilier principal.
Consilier principal sunt de 1 an de zile.
Întrebarea e dacă pot solicita ,,promovarea rapidă,,la gradul imediat superior, (consilier superior) fără a mai aștepta încă 2 ani?

Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mariusvladut78 , utilizator 19:37, 16 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai exista posibilitatea de promovare rapida.
Vă mulțumesc mult.
Seară frumoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor juristi!! PAULANEDE PAULANEDE Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)
Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)