avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am castigat un proces prin care am contestat o decizie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am castigat un proces prin care am contestat o decizie ...

Buna ziua . Am castigat un proces prin care am contestat o decizie din 2023 a casei de pensii de a NU ma pensiona pt. limita de varsta , am castigat si in 24 febr. 2025 s-a emis decizie de pensionare limita varsta pe legea din 2010 . Doresc sa va intreb daca mi se va recalcula pe noua lege care in loc de valoare punct pensie foloseste VPR si daca trebuie sa fac cerere recalculare sau se recalculeaza din oficiu ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Atreides , utilizator 14:40, 15 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se recalculeaza din oficiu .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o decizie de pensionare anticipata partiala din ... CHCORNEL CHCORNEL Buna ziua. Am o decizie de pensionare anticipata partiala din 2022, dar nu am pus-o inca in plata. Nu am contestat-o si am continuat sa obtin venituri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Între decizia pap (pensie anticipată parțială) ... Nicolae62 Nicolae62 Bună ziua Între decizia PAP (pensie anticipată parțială) pe legea 263/2010, emisă în 15 noiembrie 2022 și decizia de recalculare primită pe 25 ... (vezi toată discuția)