avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua pentru cererea alocatie copilului meu pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua pentru cererea alocatie copilului meu pot ridica banii ...

Bună ziua pentru cererea alocatie copilului meu pot ridica bani de la casa județeană fără să-mi vie prin posta menționez ca am fost plecata și nu am luat alocatie in romania timp de 2 ani și 6 luni va rog sa ma ajute cineva cu un ras va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 16 Martie 2025
Plata alocaţiei de stat pentru copii se efectuează de către Agenţia Judeteana pentru Plăţi şi Inspecţie Socială prin mandat poştal sau în cont curent personal.
Plata alocaţiei de stat pentru copii se efectuează de către Agenţia Judeteana pentru Plăţi şi Inspecţie Socială prin mandat poştal sau în cont curent personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virare alocatie copil prescolar in cont de card tuddi tuddi Buna ziua, Ma numesc Manta Teodora si sunt mama unui copil prescolar. Datorita modului defectuos de functionare a Postei Romane, am hotarat sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Alocatie minor alina.livia alina.livia In fapt suntem despartiti din iulie 2014. Din noiembrie 2014 nu mai locuim impreuna. Alocatia pt fetita vine pe numele fostului concubin. Fetita locuieste la ... (vezi toată discuția)
Alocatia de la stat-nu a mai fost platita din iulie viorica1977 viorica1977 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: din luna iulie 2009 nu am mai primit alocatia de stat (acei 42 RON) pentru copilul meu in varsta de 7 ani si ... (vezi toată discuția)