avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bună ziua, Sunt persoana cu handicap accentuat și ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bună ziua, Sunt persoana cu handicap accentuat și beneficiez ...

Bună ziua,
Sunt persoana cu handicap accentuat și beneficiez de scutire de la plata impozitului pe locuință.anul trecut am plătit integral,certificatul fiind valabil 01.12.2024-30.11.2025 iar cererea de scutire am depus-o pe data de 28.02.2025.raspunsul celor de la taxe și impozite este ca am de plata 40 lei pentru luna ianuarie și februarie ,scutirea începând cu 1 martie este normal căci eu nu înțeleg și oricum din calcule nu reiese aceasta suma pentru 2 luni?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorina71 , utilizator 11:41, 18 Martie 2025
Cei de la taxe și impozite v-au comunicat că scutirea de la impozit o aveți pentru perioada 01-martie-2025 până la 30-noiembrie-2025.
În opinia lor, trebuia să depuneți certificatul în 02-03 ianuarie ca să fiți scutit și pe primele 2 luni din an.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Dapix, utilizator
Va mulțumesc

Dapix a scris:

Cei de la taxe și impozite v-au comunicat că scutirea de la impozit o aveți pentru perioada 01-martie-2025 până la 30-noiembrie-2025.
În opinia lor, trebuia să depuneți certificatul în 02-03 ianuarie ca să fiți scutit și pe primele 2 luni din an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit casa si teren agricol ioan_popescu_1967 ioan_popescu_1967 Buna ziua, sunt o persoana cu handicap grad accentuat (2) si am in proprietate o locuinta cu teren plus un pic de teren agricol anexat in contractul de ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe veniturile salariale EmiliaSimona EmiliaSimona Incepand din 27 noiembrie 2014 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Am prezentat certificatul de incadrare in grad de handicap, in data de 4 decembrie ... (vezi toată discuția)