Buna dimineata,
Am o rugamnite la dumneavoastra daca se poate sa ma ajutati cu un sfat , nu stiu cum sa procedez in situatia de mai jos.
Tatal meu a avut 2 locuinte ,a lui si a tatalui lui.La 1 pe s-a facut cadastru in 2011 dar in teren era gard din sarma dar nu conform cadastrului..Aceasta locuinta am vandut-o anul trecut asa cum era ( nu mi-am dat seama ca trebuia sa verific delimitarea din cadastru ).
La cea de a 2 -a locuinta am termint succesiunea prin Hotarare judecatoreasca Medgidia si am facut cadastru si acolo., unde nu corespunde delimitarile din teren.(tata a decedat ).
Cel care a cumparat casa cu nr.1 a demolat gardul de sarma care era inainte intre proprietati sa isi faca gard , dar acum la cadastru au iesit discutii , si era si o magazie de lemne care este pe proprietatea din cadastru casei cu nr.2 (care a demolat o si pe aceea).
Cel care cumparat prima casa 1 este o persoana mai dificila , si el nu mai imi da terenul si nici un ban ca el asa a cumparat , si intre timp a facut hasna pe acest teren -prima data a zis ca vrea bani pe hasna si sant apoi ca daca nu ne intelegem el se duce in instanta.
Saptamna asta trebuie sa ne intalnim sa stabilim cum sa facem sa reolvam problema.
As vrea un sfat cum pot rezolva aceastra problema .
Multumesc frumos!
Granituire
Dajani
Salut,
1. Dupa iesirea din indiviziune (dispusa de instanta) a doua loturi de teren se poate face granituirea propietatii, chiar daca acest lucru nu a fost ... (vezi toată discuția)