Buna ziua, locuiesc in orasul Calarasi si ma confrunt cu o situatie exceptionala: la adresa de domiciliu(apartamentul mamei) figuram 3 persoane: eu, mama si sotia. Mama are contract de salubritate cu firma rebu pentru doua persoane, eu si sotia detinem o garsoniera(in care locuieste mama) la o alta adresa din anul 2022 la care aveam pana ieri contract de salubritate pentru o singura persoana cu Primaria Calarasi. Zilele trecute au publicat o instiintare in care cereau ca toti cetatenii fara contract cu rebu sa isi faca neaparat. Zis si facut, am fost la rebu si am facut contract pentru o persoana pe adresa garsonierei. Am mers la primarie pentru a-l inregistra si a-mi incheia contractul existent cu ei si am fost luat la intrebari politienesti ca de cand locuieste sotia mea la adresa si ca sa le aduc istoric cu domiciliile ei de pana acum ca sa imi spuna cat am de platit taxe de salubritate din urma. Eu le-am explicat ca din 2022 noi am platit in total 3 persoane cu tot cu contractul de la garsoniera si ca sotia locuieste din 2019 la adresa si sa imi calculeze anul 2019-2020 si 2021. Doamna de acolo foarte revoltata ca am avut acest tupeu mi-a impus suma de 1000 de lei in plata(estimat taxa de salubritate pe 5 ani) pana la momentul in care sotia prezinta istoricul minune. Si mi-a spus ca am nevoie ca, contractele de salubritate sa fie la adresa din buletin, nu pe alte adrese desi eu sunt proprietar si pe acele adrese.
Nu am vrut sa semnez nici o hartie si mi-a zis ca imi va trimite impunerea prin posta. Cum sa procedez legal pentru a plati exact acei 3 ani si sa intru in legalitate ca nu e chip sa ma inteleg cu ei. Ei vor sa stearga cu buretele toti anii platiti la garsoniera, chiar si anul 2025 platit in avans si nerestituit pana la data curenta. Au acest drept sa solicite documente eliberate de institutii din care fac parte si ei? Pe cati ani pot maxim sa imi ceara taxa de salubritate?
Buna ziua, Toata discutia trebuie purtata in cadrul legal instituit prin HCL privind acea taxa de salubrizare.
Apoi, ce si cum s-a declarat anterior, in sensul cate persoane locuiesc la o adresa si taxa declarata, este o alta analiza pe care noi nu o putem face de la distanta.
Apoi, „discutia” cu functionara de la ghiseu, se face tete a tete, dar si in scris. Este de preferat in scris.
Apoi, „impunerea” pe care o veti primi prin posta, o puteti contesta in instanta.
In ceea ce priveste „comportamentul persoanei de la ghiseu”, noi nu putem sa apreciem, pentru ca ar insemna sa va credem doar pe dvs, persoana nefiind de fata. Puteti sa ii faceti o plangere sau o sesizare, insa mai mult ca sigur ca persoana nu are ceva personal cu dvs si probabil ca a mai procedat asa si cu altii. Solicitati o audienta pentu clarificare.
Concret: „Au acest drept sa solicite documente eliberate de institutii din care fac parte si ei?”
In masura in care legea (HCL) prevede, da, au acest drept. „Pe cati ani pot maxim sa imi ceara taxa de salubritate?” La o prima analiza, pe 5 ani + , daca este creanta fiscala.