avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! Vin și eu cu o întrebare....am rezervat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! Vin și eu cu o întrebare....am rezervat și platit ...

Buna seara! Vin și eu cu o întrebare....am rezervat și platit o excursie la Istanbul in perioada 26-30 martie, dar situația în Istanbul nu este una chiar buna. Mă refer la protestele care se desfășoară de doua zile pe străzile Istanbulului. Agentia refuza orice dialog pe tema asta, am cerut ca excursia sa fie amânată până lucrurile se vor liniști. Nu vor, ei spun că nu există nici o problema. Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc o seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:31, 25 Martie 2025
Puteți transmite pentru inceput acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
teoria si practica contractului de agentie TinkerbellAlex TinkerbellAlex Good evening,people! Cu ceva zile in urma cautam pe net informatii referitoare la Contractul de Agentie, astfel ,prin serch-urile mele am dat de ... (vezi toată discuția)
Proteste impotriva guvernului in starea de alerta CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce nemultumiri au acesti oameni de ies asa aiurea la protest in plina pandemie? Parca vor sa zadarniceasca efortul.guvenului si a tuturor celor care au ... (vezi toată discuția)