avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punctul de lucru al unui salon de remodelare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punctul de lucru al unui salon de remodelare corporală si epilare

Punctul de lucru al unui salon de remodelare corporală si epilare definitivă poate fi intr-o locuinta/ anexa ? Sau trebuie sa fie spatiu comercial?

Detin o anexa in curte si as dori sa deschid un salon in ea (anexa avand 57 mp).
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:34, 27 Martie 2025
puteti sa folositi anexa, dar o transformati in spatiu comercial. orice punct de lucru este un spatiu comercial

adriandimitriu a scris:

puteti sa folositi anexa, dar o transformati in spatiu comercial. orice punct de lucru este un spatiu comercial

Daca o transform in spatiu comercial am nevoie de avizul de la drumuri si poduri pt acces nu? Nu l-as obtine …
daca iesirea e la DN, intr-adevar nu veti obtine. ar trebui sa faceti bretea si nu merita

adriandimitriu a scris:

daca iesirea e la DN, intr-adevar nu veti obtine. ar trebui sa faceti bretea si nu merita

Si atunci ce fac cu spatiul ala? Il las asa cu nicio folosinta?
Puteți face multe lucruri. Limita e imaginația

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz cnair. buna ziua. am mostenit un teren, locuinta si anexa. anexa a functionat ... Adnana14 Adnana14 Buna ziua. Am mostenit un teren, locuinta si anexa. Anexa a functionat in 97 ca si spatiu comercial. Eu am preluat-o ca si anexa si i-am facut acte pt ... (vezi toată discuția)
Acord de functionare primarie savin_elena80@yahoo.com savin_elena80@yahoo.com Buna ziua ,am deschis un punct de lucru la registru comertului si umeaza sa merg pentru aprobare si la primaria Iasi, pe langa cerere si doc ce mi le-au bifat ... (vezi toată discuția)
Avize de functionare Silvia Serban Silvia Serban Buna ziua, am si eu o nelamurire. Sunt PFA cu punct de lucru in sec4 inregistrat la ONRC. Acest punct de lucru se afla intr-un apartament, proprietate ... (vezi toată discuția)