Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma nu m-a pontat pentru toată perioada lucrată... Am lucrat ...

Firma nu m-a pontat pentru toată perioada lucrată...
Am lucrat 22 de zile și am fost pontat 160 ore...
Mi-a trecut 2 zile de concediu de odihna, fără ca ca să mă anunțe si fără ca eu să le solicit acest lucru...
Ce risc eu dacă depun plângere,
Ce sancțiuni se pot aplica angajatorului ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 23 Martie 2025
Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
1. Dvs nu aveti ce sanctiuni sa primiti , nici angajatorul nu are ce sanctiuni sa primeasca daca prezinta actele la controlul ITM-ului.

2. Restabilirea situatiei corecte o puteti face numai in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru 2 zile lipsite esti concediat gabitamaria gabitamaria Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și o mică nelămurire a legii 5 articolul 142 ... ANE-MARY ANE-MARY Bună seara! Am și o mică nelămurire a legii 5 articolul 142 din codul muncii. În această lună norma de lucru este de 160 de ore. Planificarea mea ... (vezi toată discuția)
Plangere itm florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Acum 30 zile am facut plangere la ITM la punctul de lucru,am primit raspuns ca plangerea mea s-a redirectionat la ITM de la sediul central,unde s-a ... (vezi toată discuția)