De peste un an în Moldova am drum din când în când .
Nu am avut nici un incident , merg foarte prudent , fara nici un incident până ieri .
Dar am pățit o urat de tot. După un an de drumuri im Md fara incidente , mers liniștit relaxat, azi vad un Logan de politie ce mă urmărește insistent 5 kilometri în spatele meu, aprinde sirena deși eram in afara localității după vama , cere actele .
Le dau și îmi arată foto că uite anul trecut prin vara aveam 62 pe camera in localitatea de , 70 la ora in localitatea de z cu poze, nu aveai vinieta etc . Preda Permisul acum, se ia pe 70 zile și amenda 6600 lei plus sa mă dau jos din mașină sa o las acolo în câmp.
Deci de cate ori am fost și am trecut pe la gaz poliții niciodata nu am fost oprit . Am văzut înregistrarile din sistem intra adevăr dar mă întreb totuși dacă totul e pe bune . Sunt peste 6 luni de la acele pozez erau prin mai iunie si iulie 2024. Am o înregistrare audio , pot face ceva?
Am rezolvat cumva dar nu în modul așteptat... A trebuit sa scot o suma mare din buzunar ..
Buna ziua. Care este intrebarea, pentru ca nu am inteles clar? Daca dvs puteti depune o plangere penala in RM?
Va trebui sa luati legatura cu un avocat din RM. Dvs va trebui sa apreciati daca aveti sau nu interes sa faceti ceva.
carlitosbest
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ce ruta ati urmat in republica moldova? sunt niste camere/radare fixe. Politia in md e foarte corupta si cauta mereu motive sa primeasca bani. Acum nu te mai poti duce pentru ca contraventiile rutiere in md expira in decurs de 1 an, deci daca ai dat mita or sa te opreasca altii data viitoare si vor cere si ei pana cand se expira contraventiile (1 an).