avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz poliție Republica Moldova De peste un an în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz poliție Republica Moldova De peste un an în Moldova am ...

Abuz poliție Republica Moldova

De peste un an în Moldova am drum din când în când .

Nu am avut nici un incident , merg foarte prudent , fara nici un incident până ieri .
Dar am pățit o urat de tot. După un an de drumuri im Md fara incidente , mers liniștit relaxat, azi vad un Logan de politie ce mă urmărește insistent 5 kilometri în spatele meu, aprinde sirena deși eram in afara localității după vama , cere actele .

Le dau și îmi arată foto că uite anul trecut prin vara aveam 62 pe camera in localitatea de , 70 la ora in localitatea de z cu poze, nu aveai vinieta etc . Preda Permisul acum, se ia pe 70 zile și amenda 6600 lei plus sa mă dau jos din mașină sa o las acolo în câmp.

Deci de cate ori am fost și am trecut pe la gaz poliții niciodata nu am fost oprit . Am văzut înregistrarile din sistem intra adevăr dar mă întreb totuși dacă totul e pe bune . Sunt peste 6 luni de la acele pozez erau prin mai iunie si iulie 2024. Am o înregistrare audio , pot face ceva?

Am rezolvat cumva dar nu în modul așteptat... A trebuit sa scot o suma mare din buzunar ..

Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 19:19, 1 Aprilie 2025
Buna ziua. Care este intrebarea, pentru ca nu am inteles clar? Daca dvs puteti depune o plangere penala in RM?
Va trebui sa luati legatura cu un avocat din RM. Dvs va trebui sa apreciati daca aveti sau nu interes sa faceti ceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce ruta ati urmat in republica moldova? sunt niste camere/radare fixe. Politia in md e foarte corupta si cauta mereu motive sa primeasca bani. Acum nu te mai poti duce pentru ca contraventiile rutiere in md expira in decurs de 1 an, deci daca ai dat mita or sa te opreasca altii data viitoare si vor cere si ei pana cand se expira contraventiile (1 an).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)
Dreptul international: recunoasterea dreptului de proprietate al unei familii istorice montecristo montecristo Buna seara,va abordez cu o problema cred eu mai delicata fata de ceea ce probabil sunteti obisnuiti deja si anume: Sunt descendentul unei familii ce a detinut ... (vezi toată discuția)
Ziar electoral citit de o intreaga sectie de politie... prodemocratia prodemocratia Buna ziua, Stiu ca intrebarea mea nu se incadreaza foarte fericit in acest "sertar cu subiecte", insa sper sa nu supar pe nimeni, prea mult. Problema tine ... (vezi toată discuția)