avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Casa de Pensii Judeteana are obligatia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Casa de Pensii Judeteana are obligatia ...

Revin cu intrebarea de ieri !Casa de Pensii Judeteana are obligatia de a mi comunica detalii privind sumele poprite ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:47, 28 Martie 2025
Din punctul meu de vedere daca este tert poprit, nu are ce detalii sa va dea (adica nu le are).
Dar trebuie sa faceti o cerere catre dansii si sa vedeti de unde vine poprirea. Apoi, vedeti ce faceti in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de plată respectat. de ce s-a cerut din nou poprire de către creditor? Anda. D Anda. D Buna seara, In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire , sau nu ? discover discover Buna tuturor. Tertul poprit , comunica executorului meu , ca , desi suntem primii cu infiintarea popririi ,el nu poate face plati catre noi , deoarece ... (vezi toată discuția)