Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Casa de Pensii Judeteana are obligatia ...

Revin cu intrebarea de ieri !Casa de Pensii Judeteana are obligatia de a mi comunica detalii privind sumele poprite ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:47, 28 Martie 2025
Din punctul meu de vedere daca este tert poprit, nu are ce detalii sa va dea (adica nu le are).
Dar trebuie sa faceti o cerere catre dansii si sa vedeti de unde vine poprirea. Apoi, vedeti ce faceti in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de plată respectat. de ce s-a cerut din nou poprire de către creditor? Anda. D Anda. D Buna seara, In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire , sau nu ? discover discover Buna tuturor. Tertul poprit , comunica executorului meu , ca , desi suntem primii cu infiintarea popririi ,el nu poate face plati catre noi , deoarece ... (vezi toată discuția)