avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ilegalitate cu contul bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ilegalitate cu contul bancar

Buna ziua. Am o situatie ,am folosit cardul si contul bancar a fiului meu pentru a depune in mod regulat, numerarul generat de la firma pe care detin. si a carui conturi sunt proprite si nu pot depune numerar. Acum, banca, s-a sesizat si cere fiului meu explicatii, facturi, contracte care sa ateste sumele depuse si tranzactionate. Cum explic bancii ca am folosit contul filului meu pentru aceste tranzactii? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:16, 27 Martie 2025
V-ati bagat fiul intr-o mare belea … si pe dvs. , la fel … Si chiar daca banca va intelege ce si cum , tot nu-l absolva . Binenteles ca puteati depune in conturile poprite bani , doar ca acestia ar fi plecat la creditori . Ar fi bine sa apelati la un avocat , specializat pe fiscalitate , sau litigii intre firme ( depinde cine sunt creditorii dvs. ) , ca nu e de gluma … Eu nu sunt jurist , dar ar cam semana a spalare de bani .
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Blocare cont ivanov teodora ivanov teodora sunt restantier la o banca si mi sa pus oprire pe cardul de salariu la tot contul pana la achitare este corect avand in vedere ca nu am fost instiintata sub ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala??? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Am o problema deosebita cu banca unde eu lunar incasez salarul.pe card. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile m-i sa instituit o ... (vezi toată discuția)