avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartamentul meu este inundat continuu de cateva zile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartamentul meu este inundat continuu de cateva zile ...

Buna ziua. Apartamentul meu este inundat continuu de cateva zile . Proprietarul nu poate fi contactat, nu se stie unde este. Nimeni nu are un numar de telefon pt contact. Asociatia ridica din umeri.
Ce pot face?
Multumesc mult
(e jale, totul e ud. Daca nu va cer prea mult, ajutati ma, va rog)
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:34, 27 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Izolati de la robinetul general din subsol si anuntati conducerea asociatiei. Sa cheme politia locala si un meserias ca sa deblocheze usa de la intrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate administratorul sa-mi sparga usa apartamentului? alex1799 alex1799 Daca lipsesc de acasa si administratorul vrea sa schimbe o coloana de apa, poate sa-mi sparga usa apartamentului pe motiv de urgenta? Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firma de metrologie contractata de asociatia de proprietari m-a inundat VulcuSimona VulcuSimona Buna ziua! In urma unui afis pus pe usa de la intrarea in scara am aflat ca o firma de metrologie va verifica ceasurile de apa rece din apartamente. Angajatul ... (vezi toată discuția)
Ajutor sunt inundata! nu avem asociatie, cui sa ma plang? rozypet64 rozypet64 De o saptamana am o problema cu vecina de la etajul II ( eu locuiesc la etajul I): ma inunda sistematic. Practic de cate ori foloseste apa de la baie, imi ... (vezi toată discuția)