avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Am un dosar de distrugere de aproape 3 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Am un dosar de distrugere de aproape 3 ani(sunt pagubitul) ...

Buna ziua!Am un dosar de distrugere de aproape 3 ani(sunt pagubitul) care tergiverseaza la Parchetul Targu Bujor.Ce pot face pentru a accelera trimiterea in judecata?Va Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dumitru-Andrei Aivănesei , Avocat 12:45, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati o notificare scrisa la primul procuror al parchetului.
Din pacate nu exista un termen prevazut in lege pentru definitivare cercetare.
Posibil ca dosarul sa fie trimis spre cercetare la politie si sa fie nevoie de o expertiza tehnica judiciara. Lipsa de fonduri suficiente pentru expertize poate fi un motiv de amanare.
Puteți formula o contestație privind durata procesului penal. Vă recomand să luați legătura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să îmi spuneți ce pot să fac în privința ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună ziua, vă rog să îmi spuneți ce pot să fac în privința unui dosar penal,a trecut un an jumate de cînd am depus ,am făcut două cereri la procuror ... (vezi toată discuția)
Dosar penal expertiza grafica extrajudiciara byadya byadya Buna ziua, am un dosar penal in curs de cercetare la politie si am solicitat unui expert autorizat sa faca o expertiza grafica extrajudiciara ,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva unui procuror Irina M. Irina M. Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, ... (vezi toată discuția)