avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am formulat greșit o cerere de renunțare la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am formulat greșit o cerere de renunțare la judecată, ...

Bună seara,.
Am formulat greșit o cerere de renunțare la judecată, am încurcat dosarele între ele! Acum, există un model de cerere de retragere a cererii de renunțare la judecata?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: marian19 , utilizator 23:34, 30 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara, Faceti un act de revocare a renuntarii la judecata sau de revenire asupra declaratiei de renuntare cu aratarea motivelor si o trimiteti instantei. Ar fi bine sa mearga cineva in sala si sa va sustina cererea, sau chiar dvs personal.
Mulțumesc mult, numai bine.
Mulțumesc mult, numai bine.
Dle Trandafir' mă puteți auta cum să o formulez?

trandafir2 a scris:

Bună seara, Faceti un act de revocare a renuntarii la judecata sau de revenire asupra declaratiei de renuntare cu aratarea motivelor si o trimiteti instantei. Ar fi bine sa mearga cineva in sala si sa va sustina cererea, sau chiar dvs personal.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte simplu dl marian19, Asa cum ati facut cererea de renuntare, faceti si cererea de revocare a renuntarii.
Daca aveti nevoie de consultanta juridica (desi nu cred), apelati la sectiunea „Consultanti”, buton in susul paginii.
Eu nu sunt inscris la consultanti.

Alte discuții în legătură

Retractarea renuntarii la mostenire in instanta danaana danaana Buna seara, am dat o declaratie de renuntare la masa succesorala fara sa stiu ca dupa moartea tatalui meu au ramas bunuri Am stiut doar de o casa la tara unde ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral ASOS90 ASOS90 Buna ziua, Am o intrebare privind partajul succesoral. Mama a decedat in luna februarie, pentru a face partajul succesoral m-am hotarat ca fratele meu sa imi ... (vezi toată discuția)
Model cerere aaa123 aaa123 s-a pronuntat decizia curtii de apel constanta (recurs/definitiva si irevocabila). ma puteti ajuta cu un model de cerere de a intra in posesia acestei decizia ... (vezi toată discuția)