avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am formulat greșit o cerere de renunțare la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am formulat greșit o cerere de renunțare la judecată, ...

Bună seara,.
Am formulat greșit o cerere de renunțare la judecată, am încurcat dosarele între ele! Acum, există un model de cerere de retragere a cererii de renunțare la judecata?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: marian19 , utilizator 23:34, 30 Martie 2025
Mulțumesc încă odată, numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retractarea renuntarii la mostenire in instanta danaana danaana Buna seara, am dat o declaratie de renuntare la masa succesorala fara sa stiu ca dupa moartea tatalui meu au ramas bunuri Am stiut doar de o casa la tara unde ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral ASOS90 ASOS90 Buna ziua, Am o intrebare privind partajul succesoral. Mama a decedat in luna februarie, pentru a face partajul succesoral m-am hotarat ca fratele meu sa imi ... (vezi toată discuția)
Model cerere aaa123 aaa123 s-a pronuntat decizia curtii de apel constanta (recurs/definitiva si irevocabila). ma puteti ajuta cu un model de cerere de a intra in posesia acestei decizia ... (vezi toată discuția)