avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Mi am făcut viza de flotant pentru a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Mi am făcut viza de flotant pentru a putea susține ...

Bună ziua,

Mi am făcut viza de flotant pentru a putea susține examenul auto în alt județ decât cel de domiciliu . În luna Mai urmează să mă căsătoresc și o să mi schimb numele. Ținând conta ca o să mi schimb buletinul cu noul nume, viza o să fie încă valabilă sau trebuie refăcută? Examenul ar trebui să l susțin în luna iunie, și vreau să știu dacă o să afecteze schimbarea numelui într-un fel sau altul, programarea pentru proba practică va fi făcută înainte de această schimbare. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:49, 1 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti cere o alta viza de flotant, pe noul nume, dupa ce va schimbati actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmează să susțin examenul auto în altă localitate ... Mihai7876 Mihai7876 Buna ziua! Urmează să susțin examenul auto în altă localitate decât cea de domiciliu. Am următoarele nelămuriri: 1. Dacă viza de resedinta expiră ... (vezi toată discuția)