avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de moștenitor și TP emis dupa un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de moștenitor și TP emis dupa un contract de vanzare cumparare

Bună ziua! Pentru un teren cumpărat prin contract de vanzare cumparare în 1990 (notariat de stat), dobândit de vanzatoare "parte (1/2) prin moștenire (de la defunct-sot cu renuntarea copiilor) și parte (1/2) prin efectul art. 30 Codul familiei - "imobil dobândit în mod continuu, netulburat..."", înscris la UAT și cu impozit plătit anual, actual intabulat, după 35 de ani a apărut un mostenitor al fratelui defunctului-sot de pe urma căruia s-a dobândit terenul prin mostenire cu un titlu de proprietate emis in 1993 pe care sunt coproprietari vânzătoarea și fratele defunctului-sot, și mai apoi cu un certificat de moștenitor emis prin 2022 cu parte din teren catre un mostenitor al fratelui defunctului-sot.
Îmi puteți spune, va rog, ce s-ar putea întâmpla? Cine va rămâne proprietar?

Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
d3lir, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, numele meu este săraru marius și sunt domiciliat ... Marius Săraru Marius Săraru Bună ziua, Numele meu este Săraru Marius și sunt domiciliat în Sibiu. Vă rog să mă edificați în următoarea speță: Tatăl meu, în vârstă de 81 ... (vezi toată discuția)
Mostenire bun detinut in cota-parte de catre defunct newbluesky newbluesky Buna seara! Poate notarul public inscrie in certificatul de mostenitor un bun detinut de catre defunct in proprietate comuna cu alta persoana, in absenta ... (vezi toată discuția)