avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră am lucrat ...

Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră am lucrat în Franța și eu am contract în Italia eram în deplasări în Franța și acum vreau sa îmi dau demisia și va rog frumos cum pot sa fac sa îmi dau demisia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 1 Aprilie 2025
~ Conținut șters la cerere ~
Trimteti demisia dvs angajatorului din ITalia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de munca fara preaviz avramflorin avramflorin Sunt interest care este procedura in cazul cind iti preziti demisia comform art. 81 pct 8 { Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)
Procedura demisie raulmotica raulmotica Buna ziua As dori un ajutor din partea dvs. la urmatorele trei aspecte: 1) care este cea mai optima procedura pentru demisia din functie intr-o firma ... (vezi toată discuția)