avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poate asociația sa hotărască fără AG oprirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poate asociația sa hotărască fără AG oprirea agentului ...

sall poate asociația sa hotărască fără ag oprirea agentului termic pe scara, noi fiind la paușal si dorind furnizarea?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:18, 3 Aprilie 2025
Nu înțeleg: dacă vreți agent termic la paușal și-l plătiți, cine să-l oprească? Agentul termic se oprește de distribuitor
La noi in sc0aea administrator a oprit cpaldura ca asa a vrut el

adriandimitriu a scris:

Nu înțeleg: dacă vreți agent termic la paușal și-l plătiți, cine să-l oprească? Agentul termic se oprește de distribuitor

Aveți probleme cu tastatura; dacă administratorul a închis robinetul înseamnă că e unul intern. Sunt avarii? Există rău platnici pe scară? Nu e legal dar uneori e practic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie coloana agent termic jonnyi jonnyi am probleme cu vecinul de deasupra ii curge teava din casa de la caldura cui ma mpot adresa daca nici la sesizarile administratorului nu ia masuri ce pot ... (vezi toată discuția)
Oprire apa pe scara unui bloc ilcapo ilcapo Buna ziua, intrebarea e urmatoarea: daca asociatia opreste apa pe scara unde locuiesc, datorita unui/unor rau-platnici, eu, ca bun platnic, cu chitante in ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii apei potabile nicoleta15 nicoleta15 buna ziua! de ieri mi s-a intrerupt apa potabila la baie de catre asociatia de proprietari deoarece vecina de sub apartamentul eu s-a plans ca ii curge apa de ... (vezi toată discuția)