avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am o datorie care s a prescris de mai bine ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am o datorie care s a prescris de mai bine de 3 ori, ...

Bună ziua, am o datorie care s a prescris de mai bine de 3 ori, primesc notificări de la diverse firme de recuperare și as dori sa știu dacă pot anula datoria în instanta, pe motiv de prescriere, fără notificare de executare silita. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
rita999, utilizator

Alte discuții în legătură

Prescrie datorie firma telefonie mobila kinder_doina kinder_doina buna ziua!in 2010 mi s-a comunicat ca de pe o cartela de voce as fi facut cost suplimentar de date,la vremea aceea de 1000 dolari.le-am explicat ca nu aveam sa ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari stefan2008ro stefan2008ro Buna ziua Am si eu cateva intrebari . Multumesc. Acum 10 minute m-a contactat o persoana de la Top Factoring, care spun ei ca au preluat o datorie de 120 lei ... (vezi toată discuția)
Datorie teoretica din 2010 maximilian20 maximilian20 Buna ziua. Am luat un credit in 2007 pe care am refinanțat in 2010. in 2011 am avut un accident, am rămas fără loc de munca și alte problem grave. Am ... (vezi toată discuția)