avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) ...

Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat cardul din l,luna Decembrie 2024.......sa dat vre o ordonanta sau lege pentru a se sista platile ?
Cel mai recent răspuns: Dinu Moldovanu , utilizator 10:29, 4 Aprilie 2025
Cu nu mai mult de o ora in urma , ati pus aceeasi intrebare , si ati si primit raspuns . Nu s-a dat nici o lege , nici o ordonanta , UE nu mai finanteaza acest ajutor , decat in limita a 250 lei total pe an ( in loc de 250 x 6 ) , platibili in 2 rate a 125 lei . Nu a fost decat un ajutor ocazional , acordat pe o perioada limitata de timp .
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
CHKa, utilizator
Imi pare rau,sunt nou si nu sunt familiarizat cu acest site.....cand am pus intrebarea prima data mi a aparut un coment cum ca trebuie sa l pun in spatul destinat pentru astfel de probleme ( asa am inteles eu ) imipare rau.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) ... Dinu Moldovanu Dinu Moldovanu Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat ... (vezi toată discuția)
Lamurire program national sprijin pentru romania: daca o persoana ... oprita oprita Lamurire Program national Sprijin pentru Romania: Daca o persoana a primit un card in cadreul Programului National Sprijin pt.Romania, fiind incadrata ca ... (vezi toată discuția)
Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)