avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am fost sunata de un politist pentru merge ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am fost sunata de un politist pentru merge la sectia ...

Buna ziua,
Am fost sunata de un politist pentru merge la sectia de politie pentru a da o declaratie.
Am stabilit o zi,dar am fost anuntata ca trebuie sa plec in delegatie cu 2 zile inainte de a trebui sa merg la sectie.
Ce pot face in acest caz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ANDREEA@CLAUDIA , utilizator 21:23, 4 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anuntati politia pentru reprogramare in conditiile in care delegatia este urgenta si nu poate fi amanata.
La firma, in momentul anuntarii ca trebuie sa mergeti in delegatie, era obligatoriu, sa anuntati de programarea la politie.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere la politie! buna ziua. sunt citata la o sectie de politie in calitate de ... anastasia2015 anastasia2015 Buna ziua. Sunt citata la o sectie de politie in calitate de suspect in data dee 16 .09.2020, insa in perioada 13.09.2020-20.09.2020 sunt plecata din judetul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in aceasta situatie?(birocratie, multinationala) Blutter89 Blutter89 Buna, As vrea sa multumesc din start oricui are rabdarea si atentia sa imi citeasca postarea si sa imi dea un raspuns folositor. M-am angajat de o luna ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns urgent bc76 bc76 am fost sunat azi de catre politaiul care ancheteaza cazul meu pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice,si mi sa spus ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)