avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate primara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate primara

M-am inscris la un curs de contabilitate si as vrea sa stiu daca am drept de semnatura?daca nu cum pot obtine acest drept
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 09:33, 12 Februarie 2010
Bilantul poate fi semnat numai de expert contabil(studii superioare economice +examen de atestare la CECAR).Cursul de contabilitate va ajuta la evidenta primara,depunerea declaratiilor si chiar intocmirea balantei la sfarsit de luna.Inchiderea anului insa trebuie semnata de un expert contabil sau un consultant fiscal.
Aveti dreptul sa tineti doar contabilitatea primara (intocmire N.I.R, registrul de casa etc). Pentru a avea dreptul sa tineti contabilitatea unei societati, trebuie sa aveti studii superioare economice si sa fiti angajata cu contract de munca la societatea respectiva, sau sa fiti membru CECCAR (Legea contabilitatii nr. 82/1991 republicata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cu un curs de contabilitate? banu20 banu20 Buna ziua, am facut timp de 9 luni un curs de contabilitate organizat de AJOFM iar acum ma intreb la ce imi foloseste avand in vedere ca nu am ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)
Societate cu prestari servicii contabile p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am studii superioare economice de lunga durata (5 ani, licentiata in contabilitate), si as dori sa infiintez o societate cu prestari servicii ... (vezi toată discuția)