avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cam cat timp e normal sa dureze rezolvarea unui dosar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cam cat timp e normal sa dureze rezolvarea unui dosar de succesiune ...

Cam cat timp e normal sa dureze rezolvarea unui dosar de succesiune si eliberarea certificatului de mostenitor?
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
marieanne22, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:56, 4 Aprilie 2025
Cat timp e normal sa răspundă notarului instituțiile implicate și in cât timp e normal ca notarul sa soluționeze celelalte programări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)
Recomandare notar judetul valcea gabriel32 gabriel32 Buna ziua, imi puteti recomanda un notar din judetul Valcea care sa ma ajute cu o taxa de succesiune? Problema este ca locuiesc la 400 km de localitatea de ... (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)